Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


A természettudományos munkaközösség kezdeményezésére, a Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány segítségével egy régi hiányosságunkat szüntettük meg azzal, hogy lehetőséget biztosítunk a sütőolaj elhelyezésére. Ezzel a kezdeményezéssel a szelektív hulladékgyűjtés teljes skálája megvalósul iskolánkban. Az intézmény udvarában lehet a lakosságnak is elhelyezni a háztartásban keletkező használt sütőolajat. A Petőfi Sándor Általános Iskola udvarán már volt korábban háztartási olajgyűjtő kihelyezve, de az akkori rendszer valamiért nem működött megfelelően. A mostani megoldás és a háttérben lévő cég várhatóan hosszabb életű lehet. Természetesen ahhoz, hogy hosszútávon lehessen üzemeltetni a rendszert, a lakosság környezettudatos magatartásra is szükség van. Tehát ne a kertben égessük el! Főleg ne öntsük a csatornahálózatba! PET-palackban vagy befőttes üvegben jól lezárva vigyük az iskola udvarába a gyűjtőbe! Az elhelyezés az iskola nyitva tartási idejében lehetséges. Az összegyűjtött és elszállított olajért az iskolafejlesztési alapítvány díjazásban részesül, így a környezettudatos magatartás anyagi támogatást is jelent diákjaink számára.

olaj

 

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth7x

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola