Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


Hagyományainkhoz híven az adventi gyertyagyújtások után az idegen nyelvi karácsonyi műsorunkkal folytattuk a szeret ünnepére való készülődést.

A német és angol nyelvű országok karácsonyi szokásaiba nyertünk betekintést az előadás segítségével. Első országunk Svájc volt, az 5. és 6. osztályos csoportjaink dolgozták fel az ottani szokásokat, miközben még szebbé varázsolták az egyébként is csodálatos iskolai karácsonyfánkat.

Ezután következett Németország, a 2. osztályos csoportunk előadásában, ahol a manók együtt ropták a táncot a Télapóval és Rudolffal, a rénszarvassal.

Ausztria is felvonult a 3. osztályos kuktáink műsorában. Szinte mi is éreztük az általuk készített mézeskalács ízét és az illatát a bájos előadásnak köszönhetően.

Magyarországot az 5.a osztályos lányok angyaltánca képviselte, akiknek csodálatosan koreografált produkciója melegséggel töltötte el a szívünket.

idegen nyelvi1

Nagy-Britanniát angolos diákjaink csoportja varázsolta a színpadra. A „Jingle bells” dallamaira azonnal egyszerre mozdult minden láb és kéz a közönség soraiban és a színpadon is.

Végül pedig következett a finálé, ahol együtt táncolt minden fellépő gyermekünk. Akkora tapsot kaptak a közönségtől, hogy még egyszer fel kellett sorakozniuk a záró produkcióra és újra elő kellett adniuk azt, ezzel kívánva mindenkinek békés, meghitt ünnepeket.

Köszönjük a szülők segítségét a jelmezek beszerzéséért, valamint köszönöm kollégáim, Balogh Tímea és Kölesdiné Hajas Dóra munkáját, mely nélkül nem jöhetett volna létre ez a produkció.

idegen nyelvi2

Hajas Erika

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth7x

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola