Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   

Fenntarthatósági témahét  

FTH jelveny szamozott 2024 8

   


A Magyar Sport Napja (május 6.) alkalmából került megrendezésre a Gurics György BDSE, és a DKSE szervezésében a Pethes-Ker Kupa, mely egyben Gurics György Emlékverseny volt. A Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola tornaterme 5 csapat (DKSE, Gurics György BDSE, Enying VSE, Kertváros SE, Tatabányai SC.) birkózással ismerkedő ifjú sportolóitól volt hangos. Az eseményt Szűcs István a birkózó szakosztály elnöke nyitotta meg, néhány gondolattal megemlékezve Gurics Györgyről az egykori kiváló versenyzőről és sportvezetőről. A megmérettetésen közel 100 birkózópalánta mérte össze erejét. A verseny célja elsősorban a versenyzési lehetőség biztosítása, az elsajátított technikák versenyen való alkalmazásának felmérése, és az élményszerzés volt. Élményekben pedig nem volt hiány! Sokszor a szülők számára is meglepetés volt, hogy gyermekük milyen harciasan küzdött, és bátran kijelenthető, hogy minden részt vevő nyertesen hagyta el a küzdőteret annak ellenére, hogy kinek a kezét emelték a végén a magasba. A remek hangulatú nap végén mindenki elégedetten térhetett haza, és az igazi sportemberhez vezető út első lépéseit tették meg a gyerekek!

birko2023 05 1

Rangos Horvátországi megmérettetésen vettünk részt!

Második alkalommal kaptunk meghívást a horvátországi Pulában megrendezésre kerülő Aréna Open elnevezésű nemzetközi birkózó versenyre. Az idei torna is, nagyon színvonalas volt. Erejét bizonyítja, hogy három korosztályban, 350 fiatal mérhette össze tudását. A négy szőnyegen zajló küzdelmekre hét országból (olasz, szerb, bosnyák, német, magyar, cseh) érkező 39 egyesület sorakozott fel.

A Gurics BDSE kilenc versenyzője állt rajthoz. Heten a diák, ketten pedig a serdülő korcsoportban. Ezek a versenyzők, a hazai mezőnyben már bizonyítottak, ezzel érdemelték ki, hogy nemzetközi tornán is számot adhassanak tudásukról.

Az idei évben, sajnos senkinek sem sikerült aranyérmet nyernie, de a kilenc főből heten pontszerző helyen zártak. A 30 kg-osok mezőnyében induló Rafael Krisztián jutott a legtovább. Három győzelmet követően, csak a döntőben tudta egy cseh fiú megállítani. A dobogó harmadik fokára négyen is felállhattak. Tombor Benedek 35, Garbacz Bence 45, Fekete Csanád 59, Zámbó Gergő 75 kilogrammosok között. Ötödik helyen zárta a napot Csőregi Zalán, és Fekete Csaba. Idén helyezés nélkül térhetett haza Kaszala Máté, és Fierpasz András.

birko2023 05 2

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

9x badge 2024 kicsi

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola