Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   

Fenntarthatósági témahét  

FTH jelveny szamozott 2024 8

   


Az elmúlt két hónapban szinte minden hétvégére jutott valamilyen verseny, vagy program a birkózók gyerekeknek.

U15 korcsoportban a válogatottságért küzdöttek a serdülő korcsoportos birkózók. Mindkét fogásnemben versenybe szálló fiataloknak hatalmas motivációt jelentett, hogy a nyár folyamán, Magyarországon, Kaposváron rendezik meg az U15 Európa-bajnokságot. Három válogató versenyt rendeztek meg úgy, hogy szombaton szabadfogásban, vasárnap pedig kötöttfogásban mérték össze tudásukat. Márciusban Kaposváron, majd Kiskunfélegyházán, áprilisban pedig Budapesten küzdhettek. Gurics BDSE minden helyszínen képviseltette magát. Éva Bencének, Csőregi Zalánnak, Garbacz Bencének, és Parádi Lászlónak érmes helyezést sajnos nem sikerült elérni.

A Diák I korosztály (12-13 évesek) mindkét hónapban Kaposváron mérkőzött meg egymással. Márciusban a Nyugat-Magyarországi területi selejtezőt rendezték, ahol a dunántúli birkózó szakosztályok sorakoztatták fel tanítványaikat, hogy kivívják az országos bajnokságon való indulási jogot. Folytatásban, április hónapban, már a kötöttfogású országos bajnoki címekért küzdöttek.

Remekül alakult számunkra mindkét verseny. Területi bajnokságról első helyen jutott a döntőbe Tombor Benedek (35), Parádi László (63), Zámbó Gergő (69), Pesei Sándor (85), ők három-négy győztes mérkőzést vívtak a nap folyamán. Fekete Csaba (63) második, Kaszala Máté (32) és Éva Balázs (69) a harmadik helyről jutott tovább. A korengedménnyel induló Fekete Csanád pedig az ötödik helyről. Fierpasz András (54) helyezettlenül zárt. A remek egyéni eredményeknek köszönhetően Dunántúl legeredményesebb egyesülete a Gurics BDSE lett.

A folytatás is hasonlóan szép eredményeket hozott. Az országos bajnoki címet nyert Parádi László. A döntőig vezető úton BVSC-s, szentesi, soltvadkerti ellenfelet győzött le, majd a döntőben kispesti ellenfelét pontozással múlta felül. Zámbó Gergő, és Kaszala Máté is a döntőig menetelt. Ponterős birkózással magabiztos teljesítményt mutatva jutottak a döntőbe. Az aranycsatában, sajnos már nem sikerült diadalmaskodniuk. A dobogó legalsó fokára állhatott Pesei Sándor, Fekete Csanád meglepetésre pedig ötödik helyezett lett. Éva Balázs, és Fekete Csaba helyezettlenül zárt. Tombor Benedek sérülés miatt kihagyta a versenyt. Egyesületünk a csapatszámításban második helyezett lett a Budapesti ESMTK mögött, és megelőzve a Kecskeméti Sporiskolát.

Parlamenti látogatás

Varga Gábor országgyűlési képviselő, és Pethes Bálint önkormányzati képviselő segítségével, egy csodálatos kulturális programot szerveztünk tanítványainknak. Március 17. –én 50 tanítványunkkal Budapesten jártuk, ahol a délelőtti programban az Országházat csodálhattuk meg, majd délután a Cyberjump Trambulin Parkban töltődhettek a gyerekek.

Tavaszi edzőtábor

A tavaszi szünetben öt napos felkészülési edzőtáborban vettünk részt, ahol a Németországból érkező Burghausen csapatával közös edzéseken vettünk részt.

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

9x badge 2024 kicsi

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola