Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   

Fenntarthatósági témahét  

FTH jelveny szamozott 2023 7

   


2023. február 21-én került megrendezésre a Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola és AMI-ban a területi Helyesíró verseny, a város- és városkörnyéki iskolák számára. Iskolánk 3. osztályos tanulója, Urbán Zoltán a 3. helyen végzett. Felkészítője Nagyné Garai Olga.

UrbanZ2023

2023. március 22-én, a BIROK Szabó Magda Tagintézménye szervezésében megrendezésre került a városi és városkörnyéki általános iskolások Matematikai-logikai versenye. A megmérettetésre 8 iskola jelentkezett összesen 48 kis "matematikussal". Nemes versenyzés volt, mindenki kitett magáért. Iskolánkat 6 tanuló képviselte nagyon szép eredményekkel. A harmadik évfolyamosok között a 2. helyezett Urbán Zoltán, iskolánk tanulója lett. Felkészítő tanára Nagyné Garai Olga.

szabo magda2023

2023. 03.23-án a Bocskai István Református Oktató Központ Szabó Magda Tagintézményében megtartott területi Természetismeret vetélkedőn iskolánk csapata, a H2O, I. helyezést ért el. Csapattagok: Hajas Norina, Márhoffer Ármin és Urbán Zoltán, 3. a osztály tanulói.  Felkészítő tanáruk Nagyné Garai Olga.

            Téma a Víz volt, a köré épültek a komplex, játékos feladatok, amit nagyon élveztek a gyerekek. Előzetes munkát is kellett vinni a versenyre, melyen közösen gondolkodtak, alkottak a gyerekek. „Az éltető víz”- ezt tetszőleges technikával jeleníthették meg a gyerekek. Tanulóink egy filmet készítettek  A víz körforgása címmel. A versenyzők értékes ajándékokkal gazdagodtak. 

uz hn ma

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

8x badge DTH2023

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola