Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   

Fenntarthatósági témahét  

FTH jelveny szamozott 2024 8

   


Három mezőfalvi iskolás a díjazottak között!

"A sport megtanít becsületesen győzni vagy emelt fővel veszíteni. A sport tehát mindenre megtanít, az életre készít fel."

Ernest Hemingway gondolatai méltó felvezetése lehet annak a kitüntető eseménynek, aminek négy Guricsos ifjú birkózó lehetett részese.

December 20.-án a Fejér Megyei Kormányhivatal Díszterme adott otthont a Fejér Megyei Diáksport Egyesület hagyományos, Jó tanuló, Jó sportoló gálájának. A díjátadón azokat a tanulókat ismerték el, akik az elmúlt évben nem csak kiemelkedő sportteljesítményt nyújtottak sportágaikban, de az iskolapadban is kiválóan teljesítettek. A gálán Fejér megye nyolc településének huszonkét intézményéből összesen tíz sportág képviselőjét ismerték el. A díjakat Tanáki Gábor, a Fejér Megyei Kormányhivatal igazgatója, Gachovetz Tibor, az FMDSZ elnöke, Németh Noémi, az MDSZ Közép-Dunántúli Régiós Iroda irodavezetője, valamint Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere és Barta Endre, Dunaújváros alpolgármestere adták át.

A kitüntetettek méltatásakor elhangzott, hogy a versenysport mennyi lemondással jár, és mekkora fegyelmet és alázatot követel a gyerekektől. De, ez az esemény is megerősíti, hogy érdemes küzdeni, és kitartani, hiszen a befektetett munkának mindig beérik a gyümölcse. Azt is kiemelték, hogy a részt vevők igazi példaképek lehetnek kortársaiknak, hiszen ebben a megváltozott világban az élet több területén egyszerre tudtak kimagasló teljesítményt nyújtani.

Iskolánk díjazottai:

Tombor Benedek      Birkózás         Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola és AMI             Fehér Krisztián – Tombor István

Fekete Csaba             Birkózás         Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola és AMI             Fehér Krisztián – Tombor István

Fierpasz András       Birkózás         Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola és AMI             Fehér Krisztián – Tombor István

birko

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

9x badge 2024 kicsi

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola