Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


A diákolimpiai versenysorozat végére értünk, a már sokadik kimerítő péntek-szombati versenynap Abonyban nem várt sikereket hozott. Igaz, hogy a diák II-eseknek (10-11 évesek) Rácalmáson megrendezett területi selejtezőjén mutatott birkózás, és az elért jó eredmények bíztató előjelekkel kecsegtettek.

Pénteken Abony adott otthont az országos döntőnek, ahol a verseny rangját mutatta, hogy jelenlétével megtisztelte az ifjú birkózókat a Nemzet Sportolója kitüntetéssel büszkélkedhető Varga János olimpiai, világ, és Európa-bajnokbirkózó, és a tokiói olimpia egyik hőse Lőrincz Viktor.

A selejtezőkről feljutók közül 163 megjelent versenyző általános iskolájuk színeit képviselték a diákolimpiai bajnokságon, azonban az MBSZ versenyrendszere az igazolt klubjukat jelenítteti meg az eredményekben. A Gurics György BDSE-t 10 fő képviselte. A kiélezett küzdelmekből rendre tanítványaink kerültek ki győztesen, így a végelszámolás, fennállásának legeredményesebb versenyét hozta a Gurics BDSE-nek. A 14 súlycsoportból 4 döntőst adtunk! 54 kg-ban Fekete Csaba két győztes mérkőzés után, taktikus birkózással egy nála jóval erősebb BVSC-s versenyzőt tudott legyőzni a döntőben. 58 kg-ban Fierpasz András hasonló forgatókönyv szerint menetelt, de sajnos a döntőben vezető pozícióját nem tudta megtartani, az utolsó 10 másodpercben fordított a debreceni ellenfele. Zámbó Gergő a 63 kg-osok döntőjében szintén egy budapesti ellenféllel került szembe, de vetélytársának esélyt sem adva egy válldobás után fektette két vállra. Androvics Márk az első két ellenfelét könnyedén legyőzve jutott be a 69 kg-osok döntőjébe, ott azonban kecskeméti ellenfelével már nem bírt, második helyen végzett.

Az eredmények szerencsére még nem értek véget, hiszen öt bronzérmet is sikerült „bezsebelni”. A 29 kg-osok mezőnye, talán a legkiegyensúlyozottabbnak számított. Tombor Benedeknek az első fordulóban nem sikerült legyőzni erzsébetvárosi ellenfelét, de a vigaszágon már nem hibázott, és a dobogó harmadik fokáig menetelt. Ugyanebben a súlycsoportban Kaszala Máté kiesett, de birkózása fejlődést mutatott. Pribitek Ármin (50 kg) győztes, majd egy vesztes mérkőzéssel a háta mögött, a bronz meccsen újra győzni tudott, így kiérdemelte a harmadik helyet. Parádi László (54 kg) javítani tudott a területi versenyen élért helyezésén a három győztes mérkőzésének köszönhetően, Ő is harmadik lett. Ahogy Krepsz Zalán(69) is, aki hatalmasat küzdve állhatott a dobogó harmadik fokára.

birko3

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth7x

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola