Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


A szeptember elején megtartott diákolimpiai területi bajnokságokat az országos döntő követte, melyet a diák I-es korosztálynak Orosházán, az Eötvös Sportcsarnokban rendeztek meg szeptember 24-én, pénteken. A diák I-es korosztály döntőjén 142 birkózópalánta sorakozott fel az ünnepélyes megnyitón, amelyen Komáromi Tibor a Magyar Birkózók Szövetségének 100. évfordulója alkalmából díjakat adott át azoknak, akik sokat tettek a térségben a birkózásért. A versenyzők általános iskolájuk színeit képviselték a diákolimpiai bajnokságokon, azonban az MBSZ versenyrendszere az igazolt klubjukat jelenítteti meg az eredményekben. A Rácalmáson megrendezett területi fordulóról három Guricsos versenyzőnk kvalifikálta magát, Csőregi Zalán ( 46 kg), Nagy Botond (63 kg), Éva Bence (85+ kg).

A három szőnyegen zajló közel 200 mérkőzés többnyire technikai tussal, vagy kétvállal záródott, ám egy-két összecsapás igencsak izgalmasra sikeredett. A mi versenyzőink is szépen kitettek magukért. A mutatott teljesítményükkel, még akkor is elégedettek lehetettek az edzők, amikor nem győztesen hagyták el a küzdőteret. Csőregi Zalán napi mérlege négy győztes, és egy vesztes mérkőzés. Ponterős birkózásának köszönhetően, többek között sikerült visszavágnia a területi versenyen őt legyőző dorogi fiúnak is. Ezzel a teljesítményével élete első országos bajnoki érmét nyerte. Korábban Nagy Botondnak sem sikerült kijutnia az országos döntőre. Orosházán viszont a vesztes mérkőzés mellett aratott három győzelmének köszönhetően még a pontszerző ötödik helyezést is sikerült kiharcolnia. Nehézsúlyban körmérkőzéses rendszerben Éva Bence a négy mérkőzéséből kettőn győzelmet aratott, így bronzéremmel gazdagíthatta éremgyűjteményét.

1birko kep

                                        Diákolimpia- országos döntő- Orosháza

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth7x

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola