Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


A nemzeti identitás erősítését célzó program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, 1-8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek élményét, valamint az utaztatást. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkársága határozza meg az egyes évfolyamok esetében a lehetséges programelemek körét.

A  Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola és AMI  tekintetében a 3. évfolyamon tanulók Lewis Carroll: Aliz Csodaországban című darabját láthatták a Dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Házában. Arany János Toldija nagy sikert aratott az 5. évfolyam diákjai körében, akik szintén a dunaújvárosi színházban jártak. A 8. évfolyamon tanulók a Magyar Pesti Színházban tekinthették meg Vajda Katalin: Legyetek jók, ha tudtok című darabját. Mindhárom esetben büszkék lehettünk diákjainkra, akik a színházi etikettet betartva, fegyelmezetten, az iskola hírnevéhez méltón viselkedtek! A 6. évfolyamnak a Fővárosi Nagycirkusz előadását tervezik. Az 1.2.4. és 7. évfolyamunk részére a programok helyben, iskolánk tornatermében kerülnek majd megrendezésre a hantosi és a daruszentmiklósi tagintézmény, valamint a nagyvenyimi iskola ezen évfolyamra járó tanulói részvételével.LEP

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola