Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


Január 24.-én pénteken az iskolánk nem csak a megszokott hétköznapi iskolai zsivalytól volt hangos, hiszen a tanítás mellett a tornateremben rendeztük meg a Közép-Magyarországi Területi Grundbirkózó Diákolimpiai Bajnokságot, 14 iskola közel 120 tanulójával.

Az idei tanévben mindkét korosztályban (9-10 évesek, és 7-8 évesek) sikerült csapatot kiállítania az iskolánknak. Ha már elindultunk, akkor pedig vérmes reményekkel léptünk a küzdőkörökbe. Az osztálytársak, iskolatársak buzdítása hatalmas plusz erőt szabadított fel, az egyébként sem gyenge csapatainkban. A II-es korcsoportosok , akik tavaly még a kisebb korosztályban jelentős versenyrutint szereztek, amikor egészen a bajnoki címig jutottak, ellentmondást nem tűrő lendülettel meneteltek a döntő felé. Először a Nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános Iskolát győztük le 5-2 arányban, majd a következő fordulókban a Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskolát, és a Tatai Kőkúti Általános Iskolát győztük le 7-0 arányban. Az elődöntőben a Lajoskomáromi Gesztenyefasori Szent Márton Általános Iskola sem tudta megtörni a lendületet, 6-1-es eredménnyel jutottunk a döntőbe. Az aranyéremért a Kulcsi Fekete István Általános Iskolával kerültünk szembe. Ellenük az igazi nagy döntőre jellemző forgatókönyv szerint alakult a küzdelem. Fej-fej mellett haladtak a csapatok. A 24 kg-ot a kulcsiak, a 28, és a 32 kg-ot mi nyertük, majd 38 és 43 kg-ban aratott győzelmeivel megint a kulcsi iskola jutott előnyhöz. 49 kg-ban egyenlítettünk, így az utolsó mérkőzés előtt 3-3-ra állt a küzdelem. Az utolsó +49 kg-osok menetét kiélezett küzdelemben iskolánk nyerte, így az egész napos teljesítményt megkoronázva, ( 29 egyéni győzelem, és 6 vereség) megérdemelten tartottuk itthon az aranyérmet. Csapat: Bózsa Gergő, Tombor Benedek, Görög Máté, Kovács Hunor, Huszár Rajmond, Hegedüs Zétény, Fierpasz András, Fekete Csaba, Pesei Sándor, Zámbó Gergő.

A fiatalabbak sem adtak alább. Nekik, zömében ez volt az első nagy megmérettetése, de küzdeni akarásból, ügyességből senki sem vallott szégyent, ők is ötösre vizsgáztak. Itt körmérkőzéses rendszerben zajlottak a küzdelmek. Két meggyőző fölénnyel aratott győzelemmel, először az Enyingi Batthyány Fülöp Gimnázium és Általános Iskola felett 5-2-es , majd a Dunaújvárosi Arany János Általános Iskola felett pedig 6-1-es arányban aratott siker után vehették át az aranyérmet. Csapat: Kovács Kornél, Kis Dániel, Gyenei Kevin, Pintér Brendon, Fekete Csaba, Vas Viktor, Nagy Dominik, Krepsz Zalán.

Február 15.-én a Pécsen megrendezésre kerülő országos döntőn folytatódnak a küzdelmek, ahonnan remélhetőleg megint szép eredményekről számolhatok be.

Tombor István

birko

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola