Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) idén szeptember 27-én rendezte meg az Európai Diáksport Napját, amely hazánkban idén 1300 iskolát és 450 ezer gyereket mozgatott meg. Az Európai Sporthét eseménysorozat részeként zajló sportnap Az Európai Diáksport Napja magyar kezdeményezésből nőtte ki magát nemzetközi eseménnyé. Először 2015-ben Bulgária és Lengyelország csatlakozott a mozgalomhoz, 2016-ban pedig már 20 európai ország mintegy 1,5 millió diákja vett részt a saját iskolájában diáksportnapi programokon. Európában összesen már harminckilenc országban zajlott, közel 3 millió iskolás részvételével. Az iskolánk is csatlakozott eme nagyszabású programhoz.

Gurulós napunk az egészséges életmód, és a környezettudatos magatartásra történő nevelés jegyében zajlott. A programot megelőzően az Autómentes világnapon a DÖK tanulói forgalomszámlálást tartottak, melynek célja, hogy felmérjék, hány tanuló érkezik gyalogosan, kerékpárral, vagy autóval intézményünkbe. Gurulós napon három helyszínen sportolhattak tanulóink. A tornateremben görkorcsolyázhattak, az udvari aszfaltozott kézilabdapályán kerékpáros ügyességi pályán mérhették fel ügyességüket, és gyorsaságukat, az udvari aszfaltozott mini kosárpályán gördeszkázhattak, rollerezhettek. Az egész iskolát bevontuk a programba. A tanórákat felosztva minden osztály egy órát tölthetett el az állomásokon. Diákjaink nagyon várták, és nagyon aktívan készültek erre a rendhagyó tanítási napra. Szinte nem volt olyan gyerek, aki ne hozott volna, valamilyen guruló sporteszközt. ÖKO iskola révén ezzel a nappal is próbáltuk ösztönözni tanulóinkat, hogy minél többen válasszák a környezetkímélő, fizikai aktivitás igénylő közlekedési módot.

Kerékpáros ügyességi pálya győztesei:

alsó tagozat:

  1. Tombor Benedek
  2. Pintér Brendon
  3. Kovács Zalán
  4. Kovács Hunor
  5. Kovács Áron

felső tagozat:

  1. Németh Balázs
  2. Fekete Noel
  3. Jásper Máté
  4. Kaufmann Levente
  5. Rostás Arnold

kerékpár3

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola