Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


Az idei nyáron a 4. évfolyamot éppen befejező diákokkal az erdélyi Ivóban táboroztunk az „Erzsébet a Kárpát-medencei gyermekekért” pályázat keretében.

A tábort sokrétű adminisztrációs munka előzte meg, hiszen pályázatról lévén szó, sok feltételnek kellett megfelelnünk. Nagy izgalommal vártuk az eredményhirdetést, mely óriási örömöt okozott: Magyarország 25 olyan pályázója közé kerültünk, akik egy hetet tölthettek el a festői szépségű Ivóban, a Madarasi Hargita lábánál.

Közvetlenül a tanév végén vágtunk neki a nagy kalandnak, 24 diákkal (néhány pályázónak nem sikerült személyi okmányait beszerezni) két kísérővel indultunk útnak. A hosszú vonatút, és a kanyargós buszút után érkeztünk meg a gyönyörű szállásunkra, ahol a helyi segítők és a velünk érkező „TESO”- k szívélyesen fogadtak bennünket. Csodálatos hetet töltöttünk itt, rengeteg új barátságot kötöttek a gyerekek, szuper programokon vettünk részt. Ellátogattunk a parajdi sóbányába, Korondra, Székelyudvarhelyre. Megtekintettük Tamási Áron sírhelyét, megcsodáltuk a Csíksomlyói templomot és Csíkszeredát. Rengeteg játékot szerveztek a szálláshelyen is a TESO-k.

Gyermekeink lelkesen vettek részt a reggeli tornákon, a vetélkedőkön, a tehetségüket bemutató ki-mit-tud versenyen. Udvarias viselkedésükkel, segítőkészségükkel és lelkes hozzáállásukkal kivívták a helyiek és a többi csoport elismerését is.

A legtöbb gyerek ekkor utazott először külföldre, de mindenhol csodálkozva mondták: hiszen itthon vagyunk itt is! Itt is magyarul beszélnek!

Nagyon örülök, hogy ezt a csodálatos élményt a 4.b osztály nagy részével együtt élhettem át.

Külön köszönet a szülőknek, akik mindvégig támogatták az utazásunkat, kísérőtársamnak és fiamnak, Ványi Gábornak, aki rengeteget foglalkozott a gyerekekkel, illetve a program szervezői és lebonyolítói közül Borus Ella Mária főszervezőnek, illetve Lipóczi Noémi, Samu Dóri és Szentirmay Bánk TESO-nak, akik kiemelten foglalkoztak csoportunkkal.

Ványi Gáborné

Erdély

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola